Maak uw party compleet 
met een tent van Feest-Tent

Weg uit de standaard feestzaal! Onze tenten, te huur in verschillende maten, creëren een comfortabele (privé) feestomgeving en beschermen daarnaast tegen onvoorziene regen, zon, koude en andere weersomstandigheden. Ideaal voor verschillende evenementen zoals een communie, jubileum of trouwfeest tot beurzen, fuiven en festivals. Maak het jezelf daarnaast makkelijk en kies ook voor onze feestmaterialen zoals tafels, stoelen en andere accessoires om van uw bruiloft, verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of ander evenement een speciale gelegenheid te maken.

Tentvloeren
voor een stabiele ondergrond

Zorg voor een mooie uitstraling met een houten cassette plankenvloer in (en rondom) de tenten. Zo verkrijg je een mooie, droge ondergrond ongeacht de weersomstandigheden én ideaal voor het organiseren van een dansfeest of zittend diner.
Voor extra afwerking kan er altijd gekozen worden voor vloerbekleding (tapijten).

Een warme tent 
op élk moment

Het weer in België is onvoorspelbaar. Regenachtige en koude dagen, afkoelende nachten. Wij hebben verschillende passende verwarmingselementen die zonder geur en geluidshinder warme lucht in de tenten kunnen blazen. Zo zorg je op elk moment voor een comfortabele omgevingstemperatuur.

Feesten zonder zorgen

Overdek je party met één van onze tenten.

Offerte aanvragen